Skip to main content

Projecte Pla del Vent 80

SANT JON D’ESPÍ

Situat a Sant Joan Despí, hem dut a terme una ampliació i reforma integral per a crear una llar familiar única. El nostre enfocament en el disseny arquitectònic i d’interiors combina amb mestratge d’elements clàssics i moderns, donant lloc a un ambient que captiva amb línies netes i espais oberts.

Al voltant d’una escala metàl·lica central, es distribueixen totes les estades combinades amb sòls grisos i colors suaus i càlids que s’entrellacen harmoniosament per a crear una sensació de continuïtat, amplitud i lluminositat en tota la residència. Aquesta fusió d’estils i sensibilitats es reflecteix en cada racó, gràcies a l’acurada selecció de materials de la més alta qualitat i una atenció meticulosa en els detalls.

Amb un disseny elegant i còmode, saló, menjador i cuina pretenen convertir-se en el lloc més concorregut de la llar, un espai acollidor on compartir moments preciosos amb sers estimats i amics pròxims.

Des de cada angle, aquesta residència emana una sensació d’harmonia i benestar. Cada element ha estat acuradament considerat per a fusionar la funcionalitat amb la bellesa, creant així una llar que reflecteix l’estil de vida contemporani en la seva màxima expressió.

Informació projecte

Finalització:
Superfície construïda:
Categoría:

En construcció
125 m2
Rehabilitació i ampliació