Skip to main content

ELS NOSTRES SERVEIS

Projectes

Desenvolupem tot tipus de projectes arquitectònics per tals d’aconseguir allò sempre has somiat.

Disseny

Disseny des de zero de qualsevol obra, reforma o rehabilitació tant d’un particular com d’una empresa.

Interiorisme

Si no saps com decorar un espai, nosaltres et mostrem com fer-ho amb diferents opcions.

Direcció d’obra

Especialistes en la organització i direcció de qualsevol tipus d’obra particular o d’empresa.

Rehabilitacions

Si has de fer una reforma d’un pis, botiga, showroom, oficina o edifici, som l’empresa que busques.

COM TREBALLEM?

AX Arquitectura i la sevea filosofia de  projectes

01

Conceptualització

Des de bon principi, ens posarem al vostre equip, respectant les vostres idees i ajudant-vos en tot moment. Ens bolcarem al 100% amb tots i cadascun/a de vosaltres perquè tot el procés sigui ràpid, còmode i fàcil, perquè no us hàgiu de preocupar de res més, que de gaudir del moment de dissenyar i construir una casa.

02

Definició de projecte

Intentem superar-nos dia a dia, buscar nous materials, noves col·laboracions i treballar amb el millor equip que ens sigui possible en tot moment. Ens agrada la nostra feina i sempre busquem un ambient de treball agradable per l’equip, i sobretot, perquè els nostres clients se sentin acompanyats des del primer contacte.

03

Projecte a mida

El nostre objectiu és que visquis en una llar on et sentis a gust, on tot hagi estat pensat per a tu i la teva família. Us farem un projecte a mida, perquè entenem que fer una casa o una reforma és una de les decisions més importants de la vida, i per això, donarem el major de tots els sentits a la frase “com a casa, enlloc”.

Testimonis

Que opinen els nostres clients quan transformem espais

En el trabajo de rehabilitación de nuestra terraza quedamos muy contentos con AX Arquitectura por todas las explicaciones dadas antes de realizar los trabajos. El resultado impecable y muy puntuales con las fechas estipuladas

Susana Requena

Servei d'arquitectura molt professional i personalitzat

Baldiri Gironella

Professionals com pocs he conegut en aquest sector

Oscar Navarro

Vam contactar amb l'Aleix perquè havia fet una reforma del pis d'una amiga i ens va agradar. Nosaltres havíem de fer una mitja reforma d'un bany i canvi de caldera. El tracte ha estat molt bó i el resultat final també ha estat bé.

Mariajo Medina

Ens han fet un parell de reformes a casa i el resultat sempre ha estat esplèndid. Van escoltar les nostres propostes i sempre ens van recomanar el més adequat per a obtenir els millors resultats. Són molt bons professionals i totalment recomanables!

Santiago Giralt

Vam contar amb AX Arquitectura per la reforma integral del nostra pis: reestructuració d'espais, tancament d'espai exterior, renovació d'instal·lació elèctrica, fals sostre, disseny i construcció de cuina, portes, parquet, sistema de calefacció, instal·lació de mobiliari del bany... Tot van ser facilitats, escoltant les nostres idees i aportant propostes que les optimitzaven. Recomanable 100% per a qui vulgui un equip professional i comunicatiu.

Einar Castellano

Molt content amb la reforma que em van realitzar. Una atenció exquisida per part de l'Aleix. Els recomano sens dubte.

Robert Garcia

Resultados de máxima calidad, flexibilidad a mis necesidades y asesoramiento muy agradable.

Omar Lamarca

Encargué a Aleix una reforma integral de mi piso. Tenía como referencia unos vecinos que se la habían hecho. La experiencia ha sido excelente, es un director de obra que te acompaña, capta tu estilo y lo adapta a tu presupuesto, ante problemas imprevistos es claro y respetuoso con las decisiones. Os lo recomiendo sin lugar a dudas, dado que aparte de todo lo he expresado, el resultado final ha sido fantástico.

Mercè González