Skip to main content

Projecte Mas Torrent

TORRENT

Aquest projecte, situat a la impressionant Costa Brava, ha estat meticulosament dissenyat per a convertir-se en una petita joia arquitectònica, un refugi idíl·lic on escapar de la bullícia i desconnectar del món exterior. Amb una distribució en una sola planta i una generosa extensió de més de 400 metres quadrats, aquesta residència encarna l’essència de la serenitat i el luxe discret.
Un dels aspectes més destacats d’aquesta meravellosa propietat és el seu ús magistral de l’estuc de calç en diferents graus, combinat amb portes de fusta i cristall apilables. Aquesta combinació aconsegueix difuminar de manera sublim els límits entre els espais interiors i exteriors, creant una harmoniosa integració amb l’entorn natural circumdant. La llum natural flueix lliurement a través de les àmplies obertures, inundant cada racó de la casa amb una lluminositat serena i envolupant.
Des del moment en què es travessa el llindar d’aquesta residència, s’experimenta una sensació de connexió amb la naturalesa. Els espais interiors es fusionen harmoniosament amb els exuberants jardins i paisatges, convidant als residents a gaudir de la bellesa natural en tota la seva esplendor. Ja sigui relaxant-se a l’interior o gaudint de la brisa en els espais a l’aire lliure, cada moment en aquesta casa es converteix en una experiència de tranquil·litat i serenitat.
Aquest habitatge és molt més que una simple residència; és un santuari modern on la bellesa arquitectònica es combina amb l’harmonia i amb la naturalesa per a crear un oasi de pau i tranquil·litat. És el lloc perfecte per als qui busquen escapar de l’enrenou de la vida quotidiana i submergir-se en un món de serenitat i bellesa atemporal en la incomparable Costa Brava.

Informació projecte

Finalització:
Superfície construïda:
Categoría:

En construcció
428 m2
Obra nova