Skip to main content

Projecte Mas Caussa

CAP DE CREUS

Ubicada a l’espectacular entorn del Cap de Creus, aquesta masia és una autèntica joia arquitectònica. La seva privilegiada ubicació en plena natura es combina amb un disseny excepcional i materials de alta qualitat que la converteixen en un refugi únic. Cada racó d’aquesta propietat irradia un encant especial, oferint vistes panoràmiques impressionants.

A l’interior, la harmònica combinació d’elements decoratius en tons clars i càlids, juntament amb la noblesa de la fusta i la pedra, crea un ambient acollidor i elegant que t’envolta en tranquil·litat. Des de la piscina amb vistes al Cap de Creus fins a les portes de Lualdi i la cuina d’Arrital, cada detall ha estat seleccionat amb cura per oferir una experiència de luxe sense igual.

El terreny circumdant, adornat de vinyes i la presència de la natura en el seu màxim esplendor, et transporta a un món apart on pots desconnectar i gaudir de l’estil de vida mediterrani.

La casa, dissenyada per al màxim confort, compta amb cinc habitacions amb bany privat, àmplies àrees d’estar, una cuina oberta al saló, així com una celler, un gimnàs, una oficina i una zona de jocs.

Els espais exteriors han estat concebuts com a oasis de relaxació, amb una piscina orientada cap al Cap de Creus i envoltada de vegetació autòctona. Cada element de mobiliari, obra d’art i detall de disseny interior ha estat meticulosament seleccionat per reflectir l’estil de vida dels seus residents i crear una atmosfera de serenitat i sofisticació.

Aquesta joia arquitectònica ofereix una experiència inigualable de luxe, confort i connexió amb la natura en un dels racons més encantadors de l’Alt Empordà.

Informació projecte

Finalització:
Superfície construïda:
Categoría:

En construcció
825.96m2
Rehabilitació i ampliació