Skip to main content

Projecte Llofriu

LLOFRIU

La cuina de Llofriu és un espai dissenyat amb precisió i dedicació, pensat exclusivament per gaudir de la vida familiar i les reunions relaxades amb amics durant les càlides tardes d’estiu. Situada en una casa a l’Empordà, amb accés directe a la piscina, aquesta cuina s’integra perfectament en el seu entorn, aprofitant la tradicional volta catalana de la casa i fusionant-la amb elements inspirats en la naturalesa.

La fusta i la pedra són els elements fonamentals que donen vida a aquest espai, creant una atmosfera acollidora i sofisticada al mateix temps. Una imponent illa central, elaborada per la prestigiosa marca catalana Tempos, es converteix en el cor de la cuina, oferint un espai multifuncional on preparar delícies culinàries i compartir moments inoblidables.

Cada detall ha estat acuradament considerat per a proporcionar tant funcionalitat com estètica. Els mobles a mesura, elaborats per experts artesans, exhibeixen una qualitat excepcional i un disseny impecable. La integració d’electrodomèstics com la nevera, el microones i el forn contribueix a mantenir una aparença elegant i ordenada, mentre que una vinoteca, dissenyada amb gran gust, afegeix un toc de refinament i luxe a l’experiència culinària.

Informació projecte

Finalització:
Superfície construïda:
Categoría:

En construcció
25 m2
Cuina