Skip to main content

Projecte Diagonal Mar Tower

BARCELONA

Enclavat en un imponent gratacel, situat en l’exclusiva zona nova de Diagonal Mar, dins d’una urbanització privilegiada amb àmplies zones verdes. Aquesta residència ofereix vistes panoràmiques impressionants del Mediterrani i la ciutat de Barcelona, brindant una experiència única enfront de la mar.

Aquesta propietat, situada en la part més alta de la ciutat, redefineix el concepte de luxe i confort amb els seus 153 metres quadrats. Des d’AX hem realitzat una reforma integral d’aquest espai, convertint-lo en un oasi d’estil i sofisticació. La cuina i gran part del mobiliari han estat meticulosament dissenyats amb l’excel·lència de Modulnova, complementats amb portes de la signatura ADL, la qual cosa confereix a aquest habitatge un caràcter distintiu i exclusiu.

Disposa de dos dormitoris tipus suite, cadascun amb un ampli vestidor que combina a la perfecció comoditat i elegància. Des de cada racó d’aquesta llar, es pot gaudir de les impressionants vistes de la mar i la ciutat, establint una connexió única amb l’entorn que l’envolta. Aquí, el luxe es fusiona amb la funcionalitat, creant un espai on cada moment es viu amb intensitat i bellesa.

Informació projecte

Finalització:
Superfície construïda:
Categoría:

2022
153 m2
Reforma integral