Skip to main content

Projecte Aribau 88

BARCELONA

Enclavat en el prestigiós carrer Aribau, en ple cor de Barcelona, aquest encantador pis ofereix una visió única de l’estil típic de l’Eixample. Situat en una finca règia, l’habitatge ocupa l’última planta d’aquest magnífic edifici, on el vestíbul i l’escala comunitària, perfectament restaurats, escriuen el pròleg ideal per a aquest projecte convertit en llar.
La reconfiguració estratègica de l’espai revela una integració perfecta entre la cuina i el saló-menjador, creant una sensació d’amplitud i lluminositat. Cornises i rosasses d’escaiola aporten una presència distingida, fusionant l’elegància clàssica amb tocs moderns.

Amb tres habitacions, dues de les quals estan orientades cap a la façana posterior i comparteixen una galeria que les separa mitjançant una porta pivotant, ofereixen un disseny funcional i estètic. En els banys, trobem mobles revestits amb microciment, igual que les parets, que, juntament amb els miralls restaurats, afegeixen un toc contemporani a l’espai.

Els elements vintage, des de miralls recuperats fins a portes restaurades, aporten caràcter i autenticitat a cada racó. El rebedor és l’únic espai de l’habitatge marcat per una paret d’obra vista, fent una primera impressió única i acollidora.

Aquest pis a Aribau personifica l’elegància clàssica de l’Eixample amb un toc modern, fusionant la història arquitectònica amb comoditats contemporànies. Una veritable joia que reflecteix l’encant únic de Barcelona.

Informació projecte

Finalització:
Superfície construïda:
Categoría:

2021
138 m2
Reforma integral